View Single Post
Staro 08.10.2016, 13:01
grabovac84's Avatar
grabovac84 grabovac84 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.05.2015
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoss Prikaz poruke
pa i nije bas tako..odbijen je momak koji je imao 4.godisnju srednju bogoslovsku i nedovrsen neki regularno fax....dali su mu fore bese god dana da ispolaze sta ima i da se opet javi....uzgred, gde je stvarno covek?
Markoss u pravu si.Evo ga covek
Ja sam odbijem prosle godine u Decembru zbog srednje skole, odnosno ne priznaju moju srednju skolu kao takvu u Usa jer nema predmeta tipa matematika,fizika,hemija nego su sve strucni predmeti vezani za teologiju. Dakle ukoliko imate bilo koju drugu srednju skolu osim Bogoslovije naravno da je u kontinuitetu 12 godina osnovna,srednja skola, prolazite. Ja sam studirao na Bogoslovskom fakultetu u Bg i rekli su mi da ukoliko diplomiram do kraja programa za moju godinu...dakle 2016...dace mi vizu. Dakle cak i kada imate ovakvu situaciju ukoliko imate fax zavrsen ne bi trebalo da bude problema. Inace ja sam nakon toga otisao za Austriju i evo tamo sam jos uvek.Upisao sam ovde fax na univerzitetu u Grazu i eto. Sve ovo sa green cardom mi je promenilo zivot svakako. Tako i da vas odbiju ne brinite jer sve se na kraju zavrsi nekako kako je najbolje za svakoga. Ulazim i dalje redovno na forum ali izbegavam da ucestvujem u diskusijama osim kada zaista mogu da pomognem nekim savetom mada forum je toliko opsiran da ne postoji tema koja nije razradjena do detalja. Eto toliko od grabovca za sada i veliki poz ovom prilikom za tebe Markoss sto si me se setio i naravno za Tikicu ako je ima ovde jos uvek
Moderatori sorry za post u ovoj temi ali reko da se nadovezem na Markossev post.
01.12.2015 - Interview
Reply With Quote