View Single Post
Staro 13.10.2016, 19:52
Tamarica6000 Tamarica6000 je offline
Član

Datum prijave: 05.05.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC Prikaz poruke
Tamara, jeste li vi u polju chargeability izabrali Srbiju? Ako jeste, to je greška, chargeability je drugačiji od zemlje rođenja jedino ako zemlja rođenja nema pravo učešća. Ako je to bio slučaj i ako su odds izvlačenja isti u obe zemlje, ne bi trebalo da bude problem. Skromno je mišljenje ovog moderatora da aplikacija treba da gray out to polje ukoliko je zemlja rođenja odgovarajuća, jer aplikant ne može da bira, mozda im pošaljemo i dobronamernu sugestiju o tome.

Sup.Mod.
Ne, nismo izabrali Srbiju vec BiH. Puno smo razmisljali i citali sta da upisemo i tek kad smo bili sigurni upisali smo. Na confirmation form nam cak pise chargeability Bosna i Hercegovina, a intervju u Beogradu. Mi smo to dobro odradili. Ali mislim da oni nisu nesto, da je doslo do previda...Kad sad moraju nesto da kontaktiraju Bosnu jer nisu tamo sa njima dogovorili za nasa 4 broja. Mislim da su to trebali da sa njima potvrde to ranije a da nisu i da sad tek to rade kada su shvatili da je napravljen propust. Nemam pojma...Samo da se zavrsi dobro pa necemo ni da razmisljamo.
Reply With Quote