Evo napokon da mogu i ja da se javim. Pratim Vas stalno, ali sam imao problem, da nisam mogao da pisem nista na forumu, ne znam koji je razlog za to. Elem, napravio sam drugi profil i sada je sve u redu.
Prvi put sam se sasvim slucajno susreo sa lutrijom prosle godine pricajuci sa kumom i momkom koji je dobio na dv2016, aplicirao sam i eto dobio.
Izvucen sam za dv2017, broj mi je 4***, dv260 poslao 13.juna, planiram za pocetak da idem u JONESBOROUGH(jer su mi prijatelji tu), a ubrzo ili ako se predomislim odmah u NYC.
Zbog broja sam ocekivao poziv za oktobar, eventualno novembar, a jos uvek ga nisam dobio(znaci najranije za januar). Prateci forum, pretpostavljam da je to zbog slanja dv260 u junu.
Naravno sada mi se motaju razne misli po glav.Jedna je da sam rodjen u BIH, a stavio sam za drzavu preko koje se prijavljujem Srbiju(nadam se da to nece biti problem jer sam video po forumu da do sad nije bilo), naveo sam i u dv260 da imam oba pasosa.
U stalnom kontaktu sam sa Milanom (TOMIN), sinoc smo bas zalili njegovu green kartu, pa se i sa njime malo savetujem.
Pozdrav za sve