Citat:
Prvobitno poslao korisnik serceg
Ne znam ljudi zbog cega se toliko cimate oko slike  odete kod fotografa= 100rsd-300rsd on vam da sliku koja bude velika,ubacite je u photo validator,kropujete prema validatoru,on vam vrati 600x600 i <240kb i mirni
|
Zato me i čudi što ne funkcionira, jer bi u pravilu to trebalo biti vrlo jednostavno. Bio sam kod profesionalnog fotografa ( znaci u foto studiju ), koji mi je prvo napravio slike 600 x 790 , to mi nije valjalo naravno pa mi je smanjio na točnu veličinu 600 x 600 koja treba biti prihvatljiva ( znači gotova slika na kojoj ja više nemam šta ni smanjivati ni povećavati ). Tu istu sliku pokušavam ubaciti u taj photo tool da provjerim i kad kliknem na "crop photo" izbaci mi mali prozor u kojem je navedeno nešto u smislu da trebam pozicionirati točno kako je to prikazano na zadanom primjeru. Znam da je vrlo jednostavno,ali meni iz nekog razloga ne valja,pa me zanima jel može netko uskočiti s nekim rješenjem,pošto više ne znam šta da radim,jedino da odem ponovo na slikanje,pa probam s novim slikama.