Drugari,
Prvo da vam kazem da zaista vec 3 dana (od kada sam saznao da sam izvucen...da pre 3 dana) neprestano cesljam forum. Stvarno ima neophodnih podotaka, ali izgubi se covek malo u svemu, verujem da je uzbudjenje i euforija glavni krivac. Trenutno sam u DS260 filmu, i sada najveca zabuna jeste adresa koju treba da prijavim. Shvatio sam da to nije najvaznija zivotna stavka, ali moje pitanje je sledece.
Najbolja drugarica mi zivi u Vegasu, tamo je 'ilegalno' a ko i nije, ona se Decembra seli u neki novi stan na kome ce biti prijavljenja. Moja ideja je da prijavim tu adresu, ali u razgovoru sa njom sam shvatio da mozda nije najbolja ideja da prijavim bas taj stan.
E sada, sta vi mislite, da li da prijavim tu adresu, samo da ne stavim, bas broj stana (apartmana) nego da prijavim adresu, broj zgrade a da broj stana izostavim? Da li to moze nesto da mi skomplikuje? I za sta je bitna ta adresa koju prijavljujem?
Ne bih vleo to posle da menjam. Jer zaista planiram da budem tamo za prvo vreme (makar prvu godinu)... Pisite ljudi, svaki savet je dobar savet.
Drugo pitanje. Ukoliko sutra, prekosutra posaljem obrazac a case number mi je 10.... Kada da ocekujem intervju?
Pozdravljam vas dobri ljudi,
Sigurno je svako po na osob zasluio nekim svojim delom, ovo sto nam se dogadja
Mir i ljubav za sve