View Single Post
Staro 27.10.2016, 20:31
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Amar123 Prikaz poruke
Lijep pozdrav svima,imam 17 godina i poslao sam dvije aplikacije,jedna na ime oca kao primarnog aplikanta a druga na ime majke.U SLUČAJU da nas izvuku,da li je moguće da ja odem u SAD a da oni ostanu ovdje,a ja cu u tom trenutku vec imati 18. godina.Trenutno sam 3. razred i nadam se da cu uspjet zavrsiti srednju skolu ovdje (maj 2018.) a roditelji nesto i nisu zagrijani zato pa mene interesuje da li cemo i ako sve troje dobijemo vizu samo ja biti taj koji ce otici tamo i ostati.Pojednostavnjenoa li je moguce da JA izgubim zelenu kartu ako moji roditelji odluce da ostanu ovdje.Hvala svima i sretno
AKO izvuku nekog od roditelja, AKO broj bude u kategorijama koje kasnije u fiskalnoj godini imaju u intervju i AKO uđu sa tobom u USA, onda je teorijski moguće da završiš srednju školu tamo a oni mogu a i ne moraju da ostanu u USA - AKO budeš imao od čega da živiš ovde. Da se ne lažemo previše - teško izvodljivo u praksi sa toliko godina koliko ćeš imati. Poješće te Amerika za doručak. Pozdrav. Ž
Reply With Quote