View Single Post
Staro 29.10.2016, 07:50
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik KatarinaDragan Prikaz poruke
POzdrav svima.Imam nekoliko pitanja za moderatora ili nekog dobrog znalca.redovno sam zavrsio osnovnu pa trogodisnju skolu ,zanat MEHANICAR ZA TEKSTILNE MASINE,a posle vise godina sam upisao prekvalifikaciju za vozaca motornih vozila pa sam bio prinudjen po zakonu da napravim pauzu od dve godine da bih zavrsio peti stepen VOZAC-INSTRUKTOR imam radnog iskustva 22 godine kao vozac i zadnje dve godine imam otvoren servis za sivace masine (dopunska delatnost).sve ovo mogu da dokumentujem i legalno je uradjeno.Sta od ovoga mogu da iskoristim u aplikaciji i sta mi savetujete da postavim kao glavnu stvar na osnovu koje cu da uradim aplikaciju?
Citat:
Prvobitno poslao korisnik KatarinaDragan Prikaz poruke
zaboravih da kazem da sam taksista vec 22 godine u kontinuitetu,da li to mogu da iskoristim za aplikaciju kao radno iskustvo.i jos nesto imam otvoren frizerski salon zadnjih 6 godina na moje ime, kao dopunsku delatnost, ali nemam diplomu frizera.sta mogu sa ovim stvarima?

Jel' možda radite i venčanja? Ni sahrane ovde ne idu loše

Sorry, ne modoh da odolim... sad za ozbiljno, pogledajte na Onetu, ako možete da uklopite u tražene grupe neko od tih zanimanja. Pozdrav, Ž
Reply With Quote