15.11.2016, 19:37
|
Super Moderator
|
|
Datum prijave: 22.04.2010
|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vladanik
Dobar dan, kao dobitnik GC-a bio sam u junu ove godine prvi put u Americi. Podneo sam zahtev za SSN na salteru Social Security Administrationa i SSN mi je stigao vrlo brzo, mozda kroz nedelju dana, dok sam jos bio u Americi. Medjutim, GC jos uvek nisam dobio. Proslo je evo skoro 5 meseci od mog ulaska u US. Procitao sam na USCIS sajtu da treba sacekati 120 dana pre pokretanja procedure za ponovno slanje GC-a, pa sam cekao i cekao...ali vise nema svrhe
Sada sam u Srbiji, i bicu ovde jos neko vreme, ne znam kako da iniciram proceduru za ponovo slanje GC-a ili kako da proverim status slanja GC-a iz Srbije?
Da bih proverio status, na USCIS sajtu traze da se unese receipt number koji ima 13 znakova (3 slova + 10 cifara). Pregledao sam sva dokumenta, ne znam da sam takav broj ikada dobio. Imate li neku ideju?
Ili da pokusam telefonom, nasao sam ovaj broj na forumu: +1-800-375-5283?
|
Sa USCIS sajta:
Citat:
The U.S. embassy or consulate will give you your:- A-Number (the letter “A” followed by 8 or 9 numbers);
- DOS Case ID (3 letters followed by 9 or 10 numbers);
- Instructions for paying the USCIS Immigrant Fee;
- Immigrant Data Summary; and
- Sealed immigrant visa packet.
If you are a Diversity Visa immigrant, your DOS Case ID will have 4 numbers followed by 2 letters and 5 more numbers (for example: 0000AB01234).
|
Jeste li uplatili fee?
Sup.Mod.
|