View Single Post
Staro 23.11.2016, 20:14
Kilimandzaro's Avatar
Kilimandzaro Kilimandzaro je offline
Stari vuk

Datum prijave: 04.05.2016
US lokacija: Chicago
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

Dolazimo u Cikago u februaru Ja se prijavljujem na School of the Art institute of Chicago i na Columbia Chicago. S obzirom da nas ceka tek pocetak sa sve decom, nisam htela previse da se rasplinjavam, samo mi je Chicago opcija. Probam pa sta bude. Mada i ta proba puno vremena i energije odnosi. To s preporukama good luck. Naravno da je bila misaona imenica da oni direktno putem maila posalju. Za svaku sam tabanala po fakultetu, jurila profesore, pecate. Za traskripte i plan rada koji Kolumbija trazi sam dala 250 evra (dobro ja imam ispite na tri faksa pa tim gore, ali mnogo je kume) jer je i sve trebalo u dva primerka, plus prevod svega. Mislim 250 je samo pocetna racunica bez prevoda. Pa fee za prijavu. A sve je long shot jer ja bez stipendije ne mogu da studiram. Tako da probam, a mozda probam i sledece godine, ako ove ne uspem.
Ti se obavezno prijavi na Loyolu, dobre su im komunikacije (pricala sam letos s njima kad sam bila) i besplatna je prijava.
Gre za ove moje ne treba pa nisam htela da dajem pare za sam ispit a ni za pripremu (matis cirka 25 godina nisam radila).
Srecno nam bilo

od 2004 -2015 on and off pokusaji
DV 2017 izvuceni br. 23**
14.05.2016. DS260 popunjen
22.08.2016. stigao poziv za intervju (zakazan za 11. oktobar)
30.09.2016. lekarski
11. 10. 2016. intervju i pozeleneli
Reply With Quote