View Single Post
Staro 29.11.2016, 22:02
Botanika Botanika je offline
Član

Datum prijave: 21.09.2016
Nepromenjeno Lekarski, Skenderbegova 3

09h - dolazak, predaja pasosa i 4 slike, kartona vakcina, potpisivanje da pristajes na pregled, unos podataka, davanje urina - sve to traje sa nekim cekanjem oko sat.
10h (okvirno) - odlazak kod glavne sestre, vadjenje krvi, visina, tezina, istorija bolesti i ako ste imali neke operacije, da li ste pusac, da li konzumirate opijate...nazad u cekaonicu i cekanje na pregled kod doktora
11h (okvirno) - merenje pritiska, skidanje do pojasa i pregled stomaka, slusanje pluca; ponovo ce vas pitati da li ste imali neke operacije, da li imate problema sa stitnom zlezdom,...
Platite pregled u dinarima 22.547din (cena samo za pregled, ja sam vakcine primila pre da ne moram 3 u istom danu, nego sam ih razvukla na mesec dana).
Zatim idete u Resavsku i Institut za reumatologiju sa papirom koji dobijete; tu snimite pluca, pa taj papir sa CDom-snimkom vracate u Skenderbegovu 3 (ovo sve je gotovo do 13,14h zavisi koliko je ljudi je zakazno za taj dan).

Rezultati su gotovi oko 17h, reci ce vam da pozovete u 16h da proverite ili ako ste iz Beograda da dodjete sledeci dan.

Jos jedna stvar - ako prevodite neka dokumenta (diplomu fakulteta, treba vam za nostrifikaciju) okrenite par sudskih tumaca, cene se razlikuju duplo. Ja sam na kraju platila 1000din po strani, umesto 1800din....znam da ovo nije sad neka stavka, ali ako vas od razlike od 5 - 10.000din deli dva razgovora telefonom vise, onda sto da ne
Reply With Quote