E evo i mi danas zavrsili lekarski.
Bili smo u privatnoj ordinaciji u Smiljanicevoj 22 u Beogradu.
Sve je bilo brzo i efikasno. Dosli u 9 ujutru, tamo je vec bila gospodja koja je spremno cekala. Bilo je nas dvoje i dva momka koji idu na strucno usavrsavanje u Portland, dakle nisu nasi(zeleni)
Odmah su nam trazili pasose, gospodja je popunjavala papire a za to vreme nam je (pretpostavljam) med.sestra izvadila krv. Onda su nam naplatili po 110$ i poslali nas dve ulice dalje da snimamo pluca i rekli nam da se vratimo u 2 popodne.
Tamo su bili manje ljubazni ali brzi. Moram da napomenem da je rendgenolog insistirao da se skine sve do pola i mojoj zeni (iako i bebe znaju da snimak moze da se odardi i preko majice) ali dobro, to je studentska poliklinika pa valjda napaljenko navikao... Svejedno prvo sam hteo da se svadjam a onda rekoh cemu sve to..
Dobili smo snimke ubrzo i otisli da sacekamo 2 popodne.
U 2 doktorka tacna u sekund, jedna jako prijatna i vesela osoba. Pozvala prvo nas pregled je trajao manje od 10 minuta po osobi.
Samo kratak razgovor, popunjavanje papira merenje visina i tezina onda sednes na krevet, izmeri pritisak, kaze skidaj gace do kolena (Jeleni samo zavrnula malo ves) okrenes se oko sebe

obuces se i onda kao po default-u dobijes dve vakcine (koje kostaju 3500 din po osobi i isprate nas lepo sa lepim zeljama i 20 000 din (ili malo vise) odeeeeeeee (ali se nadam da ce se isplatiti)
Eto toliko od nas za vas o pregledu. Moji utisci su dobri i dajem preporuku da idete u ovu privatnu ordinaciju.
E da, merenje visine je najjace, ima urezano na ormanu crtice od 160cm na gore i onda ona stavi ruku i odoka kaze visinu. Doduse ja sam visi od ormara(regala) pa me nije ni merila (valjda zato sto ne moz' da me dohvati

)
Pozdrav, sledece po redu je INTERVJU ZA 6 DANA.