View Single Post
Staro 07.01.2017, 12:20
Taty2's Avatar
Taty2 Taty2 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 15.07.2013
US lokacija: Boston
YU lokacija: Sarajevo
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zmija Prikaz poruke
Pozdrav, kada odem na sajt www.uscis.gov/uscis-elis da platim 165$ za useljenicku taksu i izdavanje green carda i sve radim po upustvima odem na uscis imigrant fee unesem a broj i broj predmeta dobijam ovu poruku We could not find the A-number and/or DOS Case ID you entered. If your immigrant visa was approved recently, please wait five days before attempting to pay. If the problem continiues after five days, please contact the Customer Contact Centre for assistance. Da napomenem da sam dobio vizu prije 15dana tacnije 19.12. Ovdje pise da mogu platiti i u USA ali hocu da se rijesim toga odma, ima li neko slicnog iskustva da mi pomogne
Imaš sve o tome obrađeno do u detalje na forumu , koliko ja vidim iz svega obično se prave greške na formatu broja A dodaš 0 ISPRED A - A0 i registration broj
(If your 'A-Number' is fewer than 9 digits, you must insert the necessary amount of zeros (0) after 'A' and before your number to create a 9 digit entry. For example, provide A000012345 for A12345)
pa onda imaš primjer člana na formu koji navoi da je bila greška pisati 2017EU023**, a treba 2017EU23....to su te standardne greške popisala sam ih