View Single Post
Staro 11.01.2017, 17:47
joeshep1 joeshep1 je offline
Član

Datum prijave: 12.12.2016
US lokacija: New York
YU lokacija: HR
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik bokiit Prikaz poruke
Pozdrav! Hvala na cestitkama i zeljama. Isto zelim i tebi. To se tice cutoff brojeva zaista ne znam razlog tome, i mi smo gledali isto i za nas broj milim da je razlika oko 500 brojeva u odnosu na proslu godinu. Znas onu "strpljen spasen". A drugo ti nista ni nepreostaje. Mi docekasmo evo 24h pred intervju. Bese duuugo cekanje od maja do no embra kad smo dobili sutrasnji datum za intervju, a onda cini mi se jos duze od novembra do januara... srecno u svakom slucaju svima,drz' te se...
Hvala svima što su se javili i pojasnili nam malo proceduru,link je stvarno bio koristan
Slažem se potpuno, sa onom starom izrekom strpljen spasen.Mi smo inače broj 23XXX nije tako strašno prijasnjih godina interview je bio u Aprilu,možda ove godine bude u Maju,samo da se ne odvuče do kraja Juna,jer putujemo sa djecom pa neznam koliko se tamo ceka za zelenu kartu, a pošto bi ih upisali u škola pitam se dali cemo to sve stici do kraja Augusta.U svakom slučaju nadam se da ce sve proći ok I da neće biti nikakvih problema.Vama Bokiit želimo puno sreće sutra sa interview-u i Hvala na javljanju SRE TNOOO!!! 👍
Takodje Hvala Better Future na objasnjenju I linku 👍
Reply With Quote