Ni sami ne znamo kako docekasmo ovaj dan i jos gore kako provedosmo vreme od 4 ( cetiri ) sata u ambasadi.
Zakazani u 8.30 dosli u 8.20 ulazimo u 9.00.
Poziv 1: Predaja pasosa na salteru, sedite i cekajte da vas pozovemo.
Poziv 2: Malo bockanja oko predhodne posete US od strane samog konzula nase gore list.
Poziv 3: Da nemate slike mozda? ( Cini mi se zaboravio da uzme na pozivu br 1)
Poziv 4: Otisci prstiju
Sve se ovo odvijalo u nekih sat ipo. I onda, "u Londonu muk" jedno 2 sata.
2 sata tisine, preispitivanja samih sebe, preispitivanja sta smo rekli, sta su oni mislili kad su pitali ovo a sta kad su pitali ono. Mozak kao loptica u fliperu.
Dok se mi tako preispitujemo, ja odlazim 7x u kupatilo, 4x pijem vodu i 2x citam pamflet o "obrezivanju zena" i malo mi falilo da uzmem deciju bojanku da bojim. Tek posle svega toga supruga konstatuje da smo sami u Ambasadi sa jos 2 osobe za useljenicku vizu. Nema j1 ni turisticke, ni svih onih koji idu u onaj desni deo od ulaznih vrata.
Vreme = 11.30.
Mozda su se naljutili ili zaboravili da postojimo. Cistacica pere staklo jednog od saltera dok druga skuplja djubre. Fjaront izgleda. Sta ces cekas i gledas CNN ( glupe li tv stanice )
11.55 NAPOKON! Nas broj da se javi na salter 3 recimo. U ovom momentu progutah srce koje je polako klizilo kroz levu nozdrvu i vratih ga nazad u pete. Amerikanka. Devojka. Simpa raspolozena i kao uz solju kafe: Cao, cestiteke za ovo i ono! Ide zakletva naglas. Malo pitanja o predhodnih 7 god nase veze pre braka. Malo nase slike, po koji lajk i 1 komentar ( bas ste bili deca na pocetku zabavljanja ). Zatim, cime smo se bavili po povratku iz USA i cime cemo se baviti u USA. Par hi hi ha ha uzdaha i onda ono za sta smo i dosli CESTITAM na izvlacenji I CESTITAM VASE VIZE SU ODOBRENE.

Opet sedi dok vas ne prozove onaj nase gore list da objasni sta i kako dalje. 15 min da se saberem posto sam se 4 sata oduzimao. Pasos rece mozda sutra ne brini zovem te. Krajnje ljubazni svi od kontrole na ulazu do momaka iz odrzavanja ambasade, obezbedjenja i devojke koja je na samom ulazu u deo gde su salteri.
Izgleda da smo bili jedini sa foruma i sa lutrjije uopste zakazani za danas.
Sve u svemu,

"chivas druze volim te ja." Srecno svima!