Zeus tours
Cao ljudi. Hteo bih da podelim sa vama nase iskustvo u trazenju karata.
Ova i teme slicne ovoj, na ovom i slicinim forumima smo iscitali vise puta nasli preko 15 sajtova za trazenje najeftinijih karata. Cheap o air, sky skener itd itd. Sve se nas je dovodilo na iste cene gore dole $10. Onda smo otisli u turisticku agenciju Zeus Tours (sa njima smo leteli kada smo prvi put odlazili u USA pre 3 godine). I ovaj put su nas obradovali resenjem.
Samo da napomenem da o Turkishu koji je davao kartu BGD-ISTAMBUL-CHICAGO po ceni od 350e necemo da trosimo reci. Dobra kompanija, al posle svega sto im se tamo desilo, neka hvala.
Nalazili smo AirBerlin sa pristojnom kartom ali i sa problemom konekcije posle leta BG-Berlin od 55 min do sledeceg leta Berlin - Chicago.
Da se vratimo na Zeus. Drugari odande nam nasli karte preko KLM Royal preko Amsterdama za 485e sa DVA check-in kofera u jednom pravcu. Mi smo i trazili samo jedan pravac.
Sve u svemu, moj savet pozovite agenciju, i raspitajte se o onome sto vas zanima. Znam da koriste Amadeus program za bookiranje letova, za koji da bi se koristio se prolazi i obuka. Nesto ce vam naci sto po sajtovima nema.
Eto toliko od nas. Vize u pasosima, karte kupljne - ostaje jos da se saceka Mart.
2016 - 2 prijave , IZVUCENI - broj 14XXX
25. Maj - poslat DS-260
27. Decembar - Zakazan lekarski
12. Januar 2017. - Zakazan intervju i POZELENELI
13. Januar - Vize u pasosu
04. Mart -  Off we go!
|