Citat:
Prvobitno poslao korisnik ex-usa
... ziveli smo u Chicago i San Francisco Bay Area, tako da sto se kaze been there ~ done that....I have seen it all....from the good to the baddest...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ex-usa
...kasnije kad dodje vreme za velike i ozbiljne skole, mogu slobodno nazad jer su obojica citizens...
|
Pa samo ove 2 stvari koje si naveo pokazuju koliko ste bogatiji (ne mislim materijalno) od
drugara koji su se izuzetno dobro snasli, a da pri tome nisu nikada nigde ni isli iz Srbije, ako nista vise vase iskustvo i mogucnost izbora koji ste drugim drzavljanstvom omogucili sebi i deci su od neprocenjive vrednosti... ili bolje da se ispravim, nisu od neprocenljive vrednosti, moze se kupiti USA drzavljanstvo ulaganjem $1.000.000 u americku privredu ili... postoji jos par nacina. Po meni vredi otici i truditi se "makar" i zbog toga.
Znas da uvek vazi da - ko nije probao taj se nije na.ebao ali ni za.ebao.
Lako je rezimirati, tesko je predvideti. Zelim vam srecu ovde... ili tamo, kako god odaberete, ja se jos borim za svoju slobodu izbora.
Vec te smatram za veoma bitnog clana ovog foruma jer ces nas moci u mnogo cemu posavetovati, upozoriti, uputiti... nadam se da ces naci vremena i nemoj moj post shvatiti ni na koji nacin uvredljivim jer to su ipak
just my 2c
16.05.2008. - stiglo u KCC
01.12.2008. - stigla 2. koverta
22.12.2008. - zavrsen lekarski
22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u
23.01.2009. - podigli vizirane pasose
Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA

---------
About us:
Veselinovica kutak