View Single Post
Staro 12.01.2009, 15:50
ex-usa
Gost

Nepromenjeno

xeg,

iz cikaga nas je "oterala" zenina skola u SF, losa klima, tj. jezivo ledene i preduge zime, i naravno cuveni serbian community! stay away from those mo-fos! LoL salim se, ima ih i dobrih likova, mislim, nadje se poneki. hehehe

wingreen,

pa znam, zeznuto je kad si sa decom, narocito malom zato ti sve to i pricam. gledaj zato od cega se zivi, a ne kakva je scenografija i provod, jer to nije za vas. znaci, po mom misljenju, klonite se zapadne i istocne obale jer su preskupe, izvikane, nafurane, i tamo je OK zivot za ljude koji su single ili parove bez dece. za porodicne ljude najbolji je MidWest, jer ima najbolji balans izmedju plata i cene zivljenja, niske stope kriminala, dobrih skola....i na zalost moram da kazem iako ce Zana da popiz*di sad, ima najveci procenat belaca. da. to je isto jako vazno. jer na obalama, i u velikim gradurinama belci su manjina, i mozemo mi njih da volimo koliko ocemo, mislim te druge, asians, latinos, blacks itd....ali oni nesto malo manje vole nas i ne prihvataju nas ko belci. zato ja smatram da je najbolje ici u neku pretezno belacku sredinu. jeste da se ni tamo neces osecati ko svoj na svome, ali ce ti makar biti manje strano, sigurnije je, manje kriminala, i bolje ce te prihvatiti.

that's my version and I'm sticking to it!
Reply With Quote