View Single Post
Staro 12.01.2009, 22:16
Sloba_Kg Sloba_Kg je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.11.2008
US lokacija: Atlanta, GA
Nepromenjeno

I meni se svidja sto je u LA 28 C.
Bas bih voleo da budem tamo.
Samo mi jedna stvar nije jasna, ako ta recesija traje od 2000.god zasto se tada nisi vratio i zasto si uopste ziveo 10 godina tamo kad ti se toliko nista ne svidja.
A sto se fakultetski obrazovanih ljudi tice i posla u Srbiji, ti stvarno verujes tim oglasima?
Evo ja i moja supruga se prijavljujemo da nam ti sredis da oboje radimo za 24000 mesecno i onda mozda necemo ni aktivirati zelenu kartu (A IDEMO NA INTERVJU ZA 3 DANA) nego cemo ziveti ovde (mozda ko ljudi)

Meni tvoja prica lici na RTS 90-ih godina!!! "Sve je lepo i sjajno u Srbiji, Srbiju ceo svet mrzi i nigde nema ovoga cega ima ovde!" A da zaboravio sam "U Srbiji se i besplatno skoluje, i te diplome su priznate svuda u svetu!"

Ja samo znam da ces se ti tvrdo docekati i razocarati kad budes shvatio gde si se vratio i sve ces uporedjivati sa onim tamo.
Cuj, meni nikakve pare ne moze da zameni postovanje tvog pretpostavljenog na poslu, ovde bih radio i za 20 000 kada bih to imao a tamo su svi sa "PLEASE" i sl.
Ne kazem da to misle ali zna se sta je kultura.
Mozda je kod nas moderno biti pevaljka ali ja to ne volim. Da je srece da sam otisao u Sijetl 90-ih makar bih uzivao u koncertima svojih omiljenih bendova a ne da ih gledam "ekskluzivno po prvi put u Srbiji" a oni postoje 35 godina.
Znaci pamet u glavu sad kad si ovde.
Ili si mozda tamo stvorio velike novce pa ces sad ovde napraviti dvorac koji nije od sper ploce po mogucstvu veci od komsijinog!!

Izvinjavam se ali mi jako smeta ovakav stav i to sto ex-usa nece da nam kaze sta radi ovde i sta je radio tamo a prosipa pamet.
Jos jedno se izvinjavam ako nekoga vredjam
Pozdrav
Reply With Quote