Citat:
Prvobitno poslao korisnik iriedread
Nisam hteo ništa da pišem dok ne dobijem pasoš nazad...
...E onda je usledio deo koji nisam očekivao jer sam prilikom popunjavanja DS-260 u polje za dostavu GC/SSN upisao adresu pravoslavne crkve u NY kako bih mogao da submit-ujem formular (videh da su neki pominjali da su to radili i posle menjali prilikom intervjua/ulaska u US). Nakon 20-30 minuta, poziv na šalter da objasnim zašto je to tako i da li znam nekoga u crkvi u NY, moje objašnjenje zašto je tako upisano, i ponovo čekanje za poziv na šalter....
...Potom me je uputila da se opet javim kolegi i da mi je viza pauzirana dok im ne dostavim mailom/javim telefonom US adresu na koju bi mogli da mi pošalju dokumenta i to je to...
|
Cestitam! Odmah zelim da Vam se izvinjavim na neprijatnosti koju ste doziveli, jer sam ja bio taj koji je prenosio iskustva od ranijih godina, kada su clanovi navodili adrese hotela i nasih crkava u USA. Ocigledno to vise ne vazi. Bez obzira sto to nije uticalo na dobijanje vize, malo je prolongiralo proces a Vama, pretpostavljam, donelo nekoliko dana nervoze. Jos jednom se izvinjavam i srecno u USA!