Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana
Ne znam da li to ima veze sa bilo cime, ali u LA je danas divan dan (28 C trenutno). Utice pozitivno na raspolozenje
@xeg – tvoja ideja je na razmatranju (u vezi sa premestanjem postova).
Stizeljeto, ima li cega novog?
Pozdrav 
|
Ej evo nema nista novog osim sto su nam stigli papiri za osiguranje auta. Ja citam Suze Orman ''Women and money'', to bi mi vjerojatno preporucio i EX Yu jer sam shopingoholicarka koja je dosad prema njemu potrosila 10 iljada dolara (neznam, mozda me neko odavde skenira i salje sve moje racune njemu na uvid).
Jos uvijek apliciramo za posao, poznanica nasih prijatelja je head hunter i ponudila se naci muzu posao, medutim malo se javi malo ne i mislim si da bolje da nademo nekog kom cemo platit nego ovako preko poznanstva pa smo onda zadnji na tapeti.
Ma da i tih me isto strah jer neko je gore rekao da ni ti po agencijama ne znaju sto rade. No vrijedilo bi mozda probat. Inace saljemo desetke prijava, mnogi traze SSN i tu prijava prestaje. Iz SS Officea su nam rekli da dodemo ponovo kod njih za nedelju dana i zatrazimo broj (muzu i sinu iz nekog razloga nije dodijeljen) jer ce ga mozda do tada dodijeliti. Proslo je vise od mjesec dana otkad smo aplicirali. Glupo je sto pise na papiru kojeg su nam dali da mozemo trazit posao, a zapravo vecinu aplikacija bez toga nemozes ni ispunit. No, sutra je novi dan, sreca sto pada snijega ova dva dana pa ne mozemo do nekog Mall-a da ja potrosim jos koju iljadarku na kucne (ne)potrepstine
Intervju zakazan na 30.10.2008 Viza odobrena

U Americi od 3.12.2008.