View Single Post
Staro 15.03.2017, 15:30
SaFuture SaFuture je offline
Član

Datum prijave: 22.01.2017
US lokacija: DC, Miami
YU lokacija: Sarajevo
Nepromenjeno

Hvala puno na cestitkama!

Takodjer, sto se tice update podataka u tabeli: zaboravio sam naglasiti da smo 11.09 poslali DS260, a 05.10 otkljucali kako bismo dodali broj novog pasosa.

Citat:
Prvobitno poslao korisnik LJ75 Prikaz poruke
Pretpostavljam da znas za city-data.com, imas more informacija vezano za sve lokacije. Ako mi posaljes email adresu na pp, mogu ti poslati tabelu sa kriterijima koju smo mi koristili kako bi suzili izbor.
Znam, cini mi se da sam i na forumu ovdje saznao za tu stranicu. Svakako bi bilo lijepo da posaljem mail i da ostanemo u kontaktu. Nadam se da ce neko od administratora predloziti nacin kako to da uradimo

Citat:
Prvobitno poslao korisnik LJ75 Prikaz poruke
Medjutim, u razgovoru sa njim, odbio je da radi ljekarski i za djecu, ukoliko mi svi zajedno ne uradimo kod njega. Navodio je neke 'prakticne' razloge, istorijat bolesti roditelja itd, medjutim, mislim da su mu motivi druge prirode. Ima prilicno godina, ne koristi email, tako da je komunikacija sa njim prilicno zeznuta. Mozda posaljem mail ambasadi vezano za ovo, vidjecu jos.
Mozda vam je lakse kad ste zajedno sa djecom da zavrsite kod njega onda sve, jer prema iskustvima drugih clanova iz Eurofarm-a, morali bi opet ici na nekoliko lokacija kako bi zavrsili sve.
Reply With Quote