View Single Post
Staro 03.05.2017, 15:00
Mikimiki Mikimiki je offline
Član

Datum prijave: 10.09.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Niksovac Prikaz poruke
Jes, sad je malo lakse hvala!

..ali sad imam drugu nedoumicu..
nisam popunio ovaj formular jer sam video da moze da se doda osoba a posto planiram da idem sa devojkom sa kojom sam dugo zajedno, tako da se moramo uzeti ali to planiram u narednih dva meseca da obavimo.

Pitanje glasi, ako neko pouzdano zna.. da li zaista zavisi intervju od vremena slanja ds260, naravno da je bolje sto pre ali kako sam cuo, pozivanje na intervjue krece tek krajem leta, pocetkom jeseni, tako da potpuno je svejedno sad ili tad poslati jer ionako sve zavisi od CS-a koji smo sad dobili sto je i logicno!?

hvala
zaista zavisi, prvo ide obrada zahteva po rednom broju odredjenom prema visa bulitenu, znaci svaki mesec imas cut of odnosno granicu do kog broja idu zahtevi, koji se opet slazu prema datumu slanja ds 260, ti posto si veci broj, mozes da sacekas tri cetiri meseca da promenis bracni status i da posaljes ds 260 (nemoj duze) ili da posaljes sad ds 260 u statusu single, posto ameri ne prihvataju vanbracnu zajednicu, i kada resis da se zenis obratis se KCC da ti otkljucaju ds 260 da izmenih podatke, i treca opcija je da kada dobijes poziv za intervju takozvana drzga koverta (sada je samo mail), obratis se ambasadi u kojoj dobijes datum intervjua i ono ti urade isto sto i KCC, po mom misljenju prva i zadnja opciju su ti najlakse i srecno, skontaces kroz forum da druga opcija mozda nije preporucljiva iz razloga sto naknadno otkljucavanje zahteva odlaze dan intervjua, napominjem da je to samo moje misljenje, neka me neko ispravi ako gresim. i da vas brak i vezu ces dokazivati na intervju, kao i sve navode, imas milion clanova koji su imali istu situaciju videces kroz forum, samo bez nervoze.
Reply With Quote