View Single Post
Staro 03.05.2017, 17:35
KUPARA KUPARA je offline
Član

Datum prijave: 02.05.2017
YU lokacija: Makedonija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milos Prikaz poruke
Na zalost utice, ima nekoliko postova gde je na promociji green card lutrije u Americkom kutu njihov konzul licno to izjavio.
Mene su odbili za turisticku ladno, pitao me covek da li sam i koliko puta aplicirao..
Kao sto sam rekao, nema nikakve logike da NE utice, s obzirom na to da ljudi koje salju DV aplikaciju OTVORENO daju da znanja da hoce da zive tamo. I onda po neko vreme ides u ambasadu po turisticku vizu/work & travel... Cista logika da ce da utice, ma koliko nama izgleda "liberalna" ova DV lotarija. Jeste da je sasvim zakonska i sami su je uveli vec odavno, ali garant im sluzi i kao neki filter za sve one koje nisu dobili, a hoce turisticku vizu. Nema tu neku tesku teoriju zagovora... jednostavno ides pod mac bato

Oni znaju i koliko puta si kliknuo refresh na web-stranu dvlottery, a sta je ostalo da ne znaju koliko puta si aplicirao. Ispituju teren samo dali ces da lazes.

Ja bih tu hteo da postavim jednu drugu (IT teoriju, to mi je struka): dali su neki bili izvuceni (brat/sestra/zena/muz/prijatelj), a da su poslali aplikacuju sa istog kompjutera/istu IP adresu? Dali je neko uopste nekad poslao dve razilcite aplikacije u istom satu/dau i da su obe bile izvucene?
DV-2020: HAS NOT BEEN SELECTED (x2)
DV-2021: HAS NOT BEEN SELECTED (x2)
DV-2022: HAS NOT BEEN SELECTED (x2)
DV-2023: HAS NOT BEEN SELECTED (x2)
DV-2024: HAS NOT BEEN SELECTED (x2)
DV-2025: HAS NOT BEEN SELECTED (x2)
DV-2026: HAS NOT BEEN SELECTED (x2)

Last edited by KUPARA; 03.05.2017 at 17:43.
Reply With Quote