View Single Post
Staro 28.07.2017, 11:34
Ggaga Ggaga je offline
Stari vuk

Datum prijave: 15.05.2017
US lokacija: Washington DC
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ggaga Prikaz poruke
F.ck... Sad sam shvatila da sam sa 21.god zivela 6 meseci u Francuskoj (nemam pojma da li par dana krace ili par dana duze od 6 meseci) na usavrsavanju jezika u francuckoj porodici. Da li to treba da prijavim u DS koji je poslat ?...(verovatno da) znaci otkljucavanje i da li treba posle da trazim dokaz i Francuske da nisam osudjivana? Da li je neko imao situaciju da je u nekom periodu boravio u inostranstvu?Hvala
Ps. Case nam je 10XXX DS poslat 28.05. da li ce to da prolongira intervju i za koliko?
Evo ja da javim da sam kontaktirala KCC ovim povodom i da su mi istog dana odgovorili prilicno uopsteno da formular treba da bude sto preciznije i tacnije popunjen i ako zelim da mogu da mi otkljucaju da dopunim. Medjutim ja sam onda prosledila taj mail sa istim upitom ambasadi USA u Bg koji su me pozvali (i to posle 5 min od slanja maila telefonom koji su sami nasli - verovatno u DS -posto ga u mailu nisam navodila!!) da mi objasne da svaki boravak do 6 meseci nije potrebno prijaviti i cak to mailom potvrdili tako da sam pokrivena.

Uzgred kao fenomen u paraleli sam pokusavala kontakt i sa Francuskom ambasadom u nadi da saznam tacne datume boravka u Francuskoj. Oni se nisu udostojili da mi odgovore uopste, a kada sam ih posle par dana pozvala telefonom otkacili me da nisu sigurni da li su tada vodili elektronsku evidenciju is sl.:-)!!!
Reply With Quote