Citat:
Prvobitno poslao korisnik Jovobd
Hvala na odgovorima
Veza postoji oko godinu ipo i sto se toga tice imalo bi zajednickih slika putovanja itd ali eto volim da provjerim par opcija pa da znam sta mi je najbolje raditi jer volio bi da intervju iskalkulisem pre aprila maja..
Raspitao sam se sa maticarima i kazu da rade takozvana simbolicka vjencanja sve kao prava samo ti je otvoren datum da se ti zavedes kada oces..
Takodje sam slao mail ambasadi da ih konkretno pitam da li smem da prolongiram sa slanjem vencanog lista do maila ali nisam dobio povratnu informaciju ima 2 dana
..ili sam mozda slao na pogresnu adresu belgradeiv@state.gov ?
|
Ako je sve tako kako ste napisali, moje misljenje je da cete moci to da izvedete onako kako vama odgovara. Bitno je da je veza postojala i da ste vencanje obavili pre intervjua. Ne mogu da pronadjem tu poruku na forumu, ali neko iz DV-2016 generacije je postavio slicno pitanje ambasadi i odgovorili su mu da je njima lakse da se DS260 otkljuca na pocetku meseca u kom je intervju. Tako sam i sam uradion - bukvalno prvog u mesecu sam poslao skenirani izvod e-mailom i nikakvih problema kasnije bilo nije.