Citat:
Prvobitno poslao korisnik bojan1981
Nisam nigde napisao "vise srece", vec puno srece!
Moj zakljucak je da na toj vasoj grupi su uglavnom dobitnici za 2018 god. Dakle retko ko je tu ko je prosao citav proces!!!
Koja je verovatnoca da cete tu dobiti relevantniju informaciju za razliku od foruma?
Da li ti moje iskustvo i iskustva drugih ljudi koji smo sve prosli kroz sta cete vi proci moze biti korisnije od price rekla - kazala? Ja sam cuo, ona mi je rekla, on je procitao tamo negde... Toliko pitanja postoji na ovom forumu, toliko odgovora, iskustava... Ljudi pa ovde pistoje moderatori koji su prosli kroz proces oni uredjuju forum, brisu nerelevantne pidatke, opominju, daju smernice... Ima nas dosta koji smo i dakje aktivni. Citajte, citajte, citajte. Verujte mi da ne mozete smisliti pitanje, a da vec neko nije dobio odgovor na isto!!!!
Ne sporim vam vasu viber grupu ali ovo ovde je keva svih keva!!!
Opet cu reci: Puno srece jer ce vam zaista trebati.
|
Opusteno Bojane, razlozi za postojanje viber grupe mogu biti brojni, ne samo puko deljenje informacija.Informacije mozemo naci na forumu kao i brojna iskustva svih divnih ljudi koji su bili voljni da podele sopstvene dozivljaje. Ipak, mozda ta viber grupa sluzi da ljudi caskaju onako, vise kao moralna podrska dok se pregura period do iseljena i sl. Kada bi svaka generacija iznosila svoje licne dozivljaje brojne teme bi bile zatrpane glupostima i ne bi imale smisla.Glupo je uopste komentarisati sto neko zeli/ne zeli da postane deo neke grupe.Svasta. Sad moderator da obrise gluposti opet