Citat:
Prvobitno poslao korisnik carlog
Pozdrav svima 
Imam drzavljanstvo i Srbije I Crne Gore.Srbije to dozvoljava ali Crna Gora ne pa da li da stavljam da posjedujem oba pasoša?
I još jedno pitanje: Prosle godine sam predavao za turisticku vizu u Beogradu,a kako nisam imao stalni posao,izmuvao sam neku potvrdu o zaposlenju ( znam da to za turisticku ne provjeravaju jer znam ljude koji su tako prosli) ali sam odbijen.
Ove godine sam izvučen kao crnogorski državljanin pa ne znam da li sad prilikom popunjavanja radnog iskustva da stavljam taj fiktivni posao u Beogradu ili da se pravim lud,mada intervju će biti u Beogradu?
Nadam se da ima neko sa slicnim iskustvom ili korisnim savjetom 
|
Pozdrav vama  Imate u Ds obrazcu pitanje da li posedujete jos neko drzavljanstvo osim svog ( Maticnog) u zavisnosti gde ste rodjeni? Ako imate 12 godina skolovanja - Osnovna i Srednja skola mislim da ne treba da nosite tu potvrdu o zaposlenju tj.ako ste ste se na osnovu skolovanja kvalifikovali. Sta ste naveli u prvoj prijavi na Lutriju? Kada ste popunili prijavu? Ako ste naveli to zaposlenje onda cete morati da unosite u Ds obrazac. Nadam se da sam vam pomogla  Mozda ce jos neko od clanova uspeti da vam odgovori na pitanje.
Veliki Pozdrav i Srecno
Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.
|