Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoss
Ja se potpuno slazem sa izjavom oko crnaca, vec sam i pisao o tome. Klasicni paraziti koji zive na racun nas koje nas deru za porez zarad njijovih guzica
|
I ja se slazem sa ovom izjavom. Moje neko licno iskustvo sa njima je takvo da ima mozda njih 30% koji su potpuno ok, vredni i radni ljudi. 70% njih su teski rasisti koji se bune na sam pomen "belog" u bilo kom kontekstu. Isti ti su izuzetno lenji i stalno se zale kako ne mogu da napreduju u poslu zato sto nisu belci. Cuvena njihova recenica kad im nesto nije po volji je "Is that because I'm black?"
Daleko od toga da sam rasista ili bilo sta slicno ali samo govorim sta vidim oko sebe, a to je da su klasicni paraziti koji od delova grada u koje se usele u vecem broju prave naselja koja nisu vise za normalan zivot. Niko ne kosi travu ispred kuca ili odrzava svoju kucu ili dvoriste a o smecu na sve strane i da ne pricamo.
U siromasnoj Srbiji, gde ljudi jedva sastavljaju kraj s krajem ne mozes da nadjes takva naselja kao sto su naselja u kojima oni zive, o pucnjavi na sred ulice koja je "normalna" pojava i da ne pricamo.
Nikad nisam bio u juznom delu Cikaga ali jesam u severnom Milvokiju koji je kao ratna zona gde umesto prozora imas zakucane daske. Svi do jednog drogirani jedva hodaju po ulicama. Ulice vise niko ne obnavlja jer su im porezi na kuce u kojima zive oko $100 godisnje a trzisna cena kuce od 250 kvadrata je ne vise od $5000.
Porodica i brak je pojam koji NE POSTOJI u njihovoj "kulturi" a to je tek posebna tema...
Nadam se da moderator nece i ovo okarakterisati kao rasisam jer ovo su sve cinjenice koje svako moze da vidi samo ako pogleda oko sebe.