View Single Post
Staro 25.09.2017, 19:36
vlada33 vlada33 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.09.2016
US lokacija: Gde me put odnese
YU lokacija: Leskovac
Nepromenjeno

Ja bih zamolio da se spusti lopta i preskoci sve ovo, radi se o ljudima koji mnogo toga mogu da kazu korisno pa nek se sve ovo zavrsi ovako bez daljeg prizivanja opomena, meni su mnogi postovi ovih clanova pojasnili neke stvari pa pozivam obe strane da preskocimo ovo da kazem prepucavanje i nastavimo temu...

Pa po svemu sto se procita dodje se do zakljucka da bezbednoat nije sjajna nocu nigde na teritoriji chicaga, sam grad je malo cudno koncipiran, dugacak ka jugu od centra (ne bi preporucio zivot na toj strani) uz jezero sa divnim pogledom, deo jugozapada (jedan tesan prolaz) i deo zapada takoreci u ratu(grad prema zapadu je veoma kratak) , deo prema severozapadu izgleda najbolje iz mog ugla (prema O'hare aerodromu), severni deo opet saren negde od Evanstona moze se reci dobro... Ovde je prica o samom chicagu bez predgradja, evo slike sta je bas chicago
https://upload.wikimedia.org/wikiped..._areas_map.svg

Odmah da kazem da ne zivim ni u Americi ni u Chicagu, ovo je na osnovu mnogo procitanih prica sa foruma ovde i sa svih ostalih foruma gde sam nasao podatke