View Single Post
Staro 20.10.2017, 06:55
MDario MDario je offline
Član

Datum prijave: 09.10.2017
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milancelic88 Prikaz poruke
Nigde ne nadjoh taj famozni Photo Validator koji se spominje u uputstvu za prijavu na forumu. Sa linka na kojem je slika kako izgleda ta stranica sam cak i rucno prekucao adresu u Internet Explorer ali nista se ne desava, jednostavno kao da nema vise te stranice.

Uvek taj Photo Requirements mi izadje gde mogu da cut-ujem sliku u Photo Tool-u i to je sve, ali da proverim da li mi je slika ok - ne mogu nigde da nadjem...

Da li mozda znaci da je slika ok ako hoce u Photo Tool-u da prihvati da cut-uje sliku (posto nece da cut-uje slike MANJE od 250 kb) ?

Kada ih cut-ujem, onda slika zauzima otprilike 180 kb...Da li mogu tu sliku da stavim u prijavu?

Izvinjavam se ako je pitanje bezveze i hvala unapred na odgovoru.
U photo tool-u bi morale biti prikazane zelene siluete glave i vrata prema kojima se slika poveća/smanji, tako da glava i vrat budu unutar tih silueta/granica/kako god ih nazvali. Nakon toga se slika cropa na potrebnih 600x600 i kompresira na veličinu manju od 250kb. I onda imamo sliku koja sigurno zadovoljava, naravno ako su ispunjeni uvjeti što se tiče pozadine, sjena, i ostalog, a to je sve lijepo objašnjeno na official site-u. Sretno!
Reply With Quote