Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kilimandzaro
Mi smo na kraju platili za nas cetvoro Patriot America putno osiguranje. Kao sto rekoh za mene nije bila opcija da budem bez osiguranja. I kuce mi je osigurano  Cim stigne SSN, prijavljujem decu na All Kids, a za nas cemo videti, najveroatnije produziti ovo sto vec imamo dok ne dobijemo poslove.
|
Pozdrav svima na forumu! Zamolio bi Kilimandzaro ako možete da mi pojasnite, vi smatrate da je Patriot America putno osiguranje najbolje za početak? Mene najviše interesuje osiguranje od samog početka, računajući od slijetanja na aerodrom pa do pronalaska posla, obzirom da bi došao sa suprugom i malim djetetom, a ne bi želio da budemo bez osiguranja. Istraživao sam po netu, našao dosta nekakvih planova, ali nisam siguran u koju kategoriju mi spadamo, da li mogu uzeti putno osiguranje ili spadamo i osiguranja koje uzimaju rezidenti i svi ostali? Prilično sam zbunjen, ako neko ima neku svježu informaciju, savjet, uglavnom vezano za osiguranje na početku, prvih mjesec, dva, tri, bio bi jako zahvalan.
Pozdrav