Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ggaga
Gde planirate da idete? Kolika su deca? imamo isti timing pa da razmenimo iskustva. Mi cemo prvo u New Jersey kod prijatelja a posle daj boze u Washington DC za stalno.Jedno dete 10 god isto cekamo da ovde zavrsi IV razred.
|
Pozdrav Ggaga! Naši planovi su zasad odlazak u Ohajo, kod rođaka. Imali smo još jednu opciju za Arizonu ali smo se ipak opredjelili za Ohajo (Akron). Izgleda nam sasvim ok, klima nam je ista, nije preveliko mjesto ali nama kao porodici i ne treba neki prevelik grad za život. Ima dosta zelenila, parkova, jezera u okolini. Ima i zimu koju naročito moj stariji sin i ja volimo.

Uglavnom, što kažeš, za početak.... Vidjećemo kako će se razvijati situacija i kako će teći prilagođavanje. Nama je bitno da se samo pojavimo tamo a što se tiče promjena boravaka to nam uopšte nije problem, jer smo se ko zna koliko puta već selili po našim bivšim republikama

Stariji sin je peti razred i nekako smo takodje mislili da završi s tim. Mladji u martu puni pet i za njega manje brige oko svega. 😊
Da li ste dobili mail sa datumom? Mi još ne. No, strpljenje nam je drugo ime pa....