View Single Post
Staro 27.01.2009, 00:10
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

To je kanda tacno svuda....da daju pogresne ili polovicne informacije. Prosto su neverovati. Tako mene prvi put u jewels riba pita da li hocu onu karticu...rekoh vazi, sto da ne...posalje me kod neke druge ribe. Dodjem ja do neke izbezumljene crnkinje i pitam za formular....ova me bledo gleda i posalje u apoteku...ja tamo zveram nema nista. Onda moja zena pita opet onu prvu crnkinju, ova opet posalje na drugu (istu onu sto me slala u apoteku)...rekoh, ta me poslala u apoteku...ova gleda bledo, idi ti ponovo kod nje. Ode zena kod nje i kaze joj isto sto i ja, i ova joj da formular. A tek na aerodromu, opet niska debela crnkinja sa urokljivim ocima me posalje da stanem na salter pored, ali mi pokaze stani tu....ja stanem (nisam uopste video da se na taj salter okolo dolazi...i da postoji neki red). I stanem ti ja kako mi ona rekla i dodjem do nekog teksasanina koji se sa mnom ponasao ko da sam mu decu pobio. "KO TI JE REKAO DA STANES TU?"...jedno 10x...ja pokazem na crnkinju...a ova naravno pojma nema o cemu ja pricam...ma more...
Jednom sam u radnji trazio kineske stapice, isetali su me na 3 razlicite strane...na kraju oni to uopste ni ne prodaju.
A tek oni sto rade u restoranima brze hrane....pa ti ni ne znaju engleski. Meni je jednom zena morala da prevodi sa tog nekog njihovog jezika, na engleski...ladno....mislis da je ova glupaca usporila...ma jok...nastavi ona svojim putem "a brsdoajdoi fries brjdkj take one bjidjijdifjd get 2 mnksjdalojdoa". Uvek zamolim malo sporije jer losije cujem...ma kakvi, bezobrazluk do kraja...tek onda krenu da svrljaju.

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Reply With Quote