Pozdrav Kolja

Citanje tvojih postova mi je zaista veliki fun

i zato te molim da brisanje jednog dela tvog posta ne shvatis pogresno i suvise licno (sve je pomalo licno ali nemoj da mislis da je "suvise" pls

)... jer moderacija, slozices se - nije samo davanje saveta, vec i postovanje nekih logicnih i nepisanih pravila...
Ako zelis da ponudis svoje usluge i pravis business contacts - mada smo mi svi u nekom kontaktu i uvek neki business moze da se radi ako bude prilike - ali ako zelis da forumase pozoves na otvoreno na saradnju, molim te posalji zahtev administraciji i upitnik o uslovima oglasavanja.
Sledece - opet molim te da me pogresno ne razumes, koliko god da se izvristim od smeha od raznih prica

ipak se nadam da niko od forumasa nece probati da podmicuje buduce poslodavce... nema potrebe

ili da "kuka" da salje pare familiji... ja bih opet da se ogradim od svojih subjektivnih procena jer ne zivim u NYC ali mi je sve to zaista SciFi. Bicu slobodna da posavetujem svakog ko dodje u LA da ne proba slicno, jer bribe je ovde jedna od ne bas malih optuzbi.
Eto. Sve najbolje u trazenju posla i srecno