Citat:
Prvobitno poslao korisnik chicagopn
Zanimljivo je kako ljudi prihvataju samo ono sto vole da cuju ali realnost je mnogo zesca od ovog foruma na zalost
Svako ko dolazi u Ameriku pod sablonom Maka Dami ce se pre ili kasnije razocarati u Ameriku.
slobodno vreme provodimo na planini i jezeru,uvece igramo poker zivimo zivot na 30c, setamo se i kupamo na prelepim obalama San Diega i pijemo vodu sa cesme.
I ispod se zahvaljuje osoba na iskrenom izlaganju zivota u Americi .
to je nothing but BS
Ko god napise da je ovo zivot u Americi taj ili ne zna ili vas laze
Pravi zivot u Americi je kad narucis comcast cable paket od $89 sa 100mb internet speed i prvi racun ti dodje $152 a internet je jedva 60mb ili kad odes kod zubara da ti izvade zub a oni ti snimaju celu vilicu naprave 10 snimka jer imas dobro osiguranje odakle mogu da naplate ili kad ti osiguranje sa auto pay naplati 13 rata za 12 meseci i onda ti samo kazu sory,to je zivot u Americi a naravno ima dana i kad se setamo na plazi to su subota i nedelja posto u Americi radis 5 dana da bi ziveo 2
Ziveti u San Diegu ispod $100K minimum income godisnje je sirotinja
ne moze svako ziveti u San Diegu i mislim da ljudi iz SD nisu ni kompetentni da izlazu nesto o zivotu u Americi jer oni koji zive u SD vise nigde nemogu da zive osim u SD njima vise ni jedan grad ne odgovara i nigde nije ko u SD
u SD je dobro za IT strucnjake i ljude koji prave ogromnu lovu.
Gadno ce se prevariti neko ko misli da sa zenom i 2 deteta dodje u SD i zasnuje radni odnos u walmartu, potrosice $10k za mesec a da nece znati gde ih potrosio.
Da se razumemo uopste nemam nameru da pljujem po Americi a nemam nameru ni da je hvalim ,svako ko dolazi ovde neka se javi na forumu nakon 7-8 godina od prvog dana dolaska to je odprilike period kad prodjes sve faze i sve prevare ,sve preko toga je jos bolje,i naka ostavi iskren komentar
Naravno imamo dobre automobile dobre telefone iphoneX gledamo filmove na 70'' 4K televizore idemo na odmor po caribima zimi idemo na skijanje ,to u Srbiji ne bi moglo tako ali pitanje je cemu sve to?
i da, ima ljudi koji se vracaju
|
Sad cu da se umesam,iako jos uvek nisam otisla. Moj brat je vec 7 Godina u Americi tj u Bostonu,takodje 'pije vodu sa cesme,popravlja zube' i sve sto ste naveli. Zasto se 7 Godina ne vraca??? I on i supruga mu imaju dobar posao,i odlaze SVAKE godine na letovanje,zimi na zimovanje iako 'se ubijaju od posla 5 dana a 2 odmaraju'. O cemu vi pricate??? Ne znam ko se 'ubija' od posla

Ako se vi 'osecate prevarenim' sirite to sto dalje od foruma i NE Ubijajte volju i zelju svim ovim ljudima ovde koji zaista imaju zelju i volju da odu u Ameriku! Pitanje zasto se vi ne vracate ako vam je 'toliko lose'???
PS.- Izvinjavam se ako sam otisla u off,al stvarno mi je

kad procitam ovako nesto

Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.