View Single Post
Staro 03.03.2018, 10:54
chicagopn's Avatar
chicagopn chicagopn je offline
Stari vuk

Datum prijave: 29.10.2008
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82 Prikaz poruke
Druze ajde ti lepo put pod noge i nazad za Srb, za tebe je Amerika ocigledno preveliki zalogaj i ne umes da se snadjes u uredjenoj drzavi.
Vojo i ti si vidim jos uvek pod utiskom i verujes u american dream to je dobro jer ako ne verujes onda dolazenje u Ameriku gubi svaki smisao .
Ja se izvinjavam na mom iskrenom odgovoru na temu sta vam se ne dopada u Americi i ako se neko nasao uvredjen molim oprostite.

Neznam odakle zakljucak Vojo da je Amerika zalogaj za mene? I neznam odakle zakljucak da je Amerika uredjena drzava?

Ja znam da je lepo kad citas o plazi lepom vremenu kupanju zenske i alkohol jel tebi u Americi svaki dan ovakav?ajde budi realan,ali ako imas 22 godine onda zaboravi na ovaj komentar i ja ti se izvinjavam,ali ako si ozenjen imas zenu, decu,kucu 2-3 auta eto ajde daj svoj realan komentar .
Ja sam eto pokusao da budem realan u svom postu i izneo samo jedan maleni deo svakodnevnice u Americi,ali vidim da ljudi stvarno na zalost jos uvek veruju u ono da se pare beru na drvetu samo da dodjes.

uopste ne pokusavam da budem neki negativac ili kao neki nadrndani deda kom nista ne odgovara ,ne,nego samo mi je onaj komentar uhvatio oko gde je sve ko u raju a nije ni blizu raja

a da zaboravih link o uredjenoj drzavi koja grca u dugovima
http://www.usdebtclock.org/
Reply With Quote