ja nisam ni mislio da mozemo da poredimo Ameriku sa Srbijom ili regionom...Odavno je poznato da je Srbija propala...
Nego sam mislio da uporedimo malo Ameriku s nekim razvijenim evropskim zemljama, tipa Nemacka EU, ili Kanada , Australija...
Tako neke stvari me sokiraju u Americi koje sam citao,koliko je brutalna, mislim da nijedna zemlja civilizovana Prvog sveta nije takva prema svojim gradjanima... Npr . jedina su zemlja prvog sveta bez Univerzalnog zdravstvenog! Bez obaveznog godisnjeg etc... to je tamo BENEFIT i zavisi od poslodavceve dobre volje!
Kako izlazite na kraj s zdravstvenim oni koji su tamo? Jel to stvarno tako katastrofalno kako pise po internetu... I da mozete da bankrotirate od racuna? Citao sam da je porodjaj 50000$ pa to je van pameti....
Onda kako saljete decu na Fakultet posto je i to jako skupo?
Kakve su penzije?
Kakav je kulturni zivot tamo u poredjenju s Evropom?
Kad ostarite jel moze da se zivi tamo od njihove penzije mislim finansijski i sto se tice zdravstvene nege?
Citam na quori kako je sve super dok te ne zadesi neka katastrofa tipa otkaz ili medicinski problem ne daj boze onda je moguce i da postanes beskucnik

...