View Single Post
Staro 06.03.2018, 10:39
Ggaga Ggaga je offline
Stari vuk

Datum prijave: 15.05.2017
US lokacija: Washington DC
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Decko45 Prikaz poruke
Ovako jedno generalno pitanje izvinjavam se ako je pogresan thread, konkretno me zanima ko donosi odluku o tome da li ce nekoga pozvati na intervju ili ne? Naime, moja mama je izvucena na lutrji pa ce ona i moji tata uskoro u ambasadu a ja sam vec imao 21 kada su izasli rezultati sada 2017 3 maja, pa ima neki zakon child protection act koji kao zamrzne godine deteta itd ja u tu grupe ne spadam jer sam 21 napunio mesec dana posle prijave na lutriju ali sam na spisku zajedno sa tatom kao family member pa smo nas 3 zajedno popunjavali ds 260 i tu smo rekli da nas 3 idemo zajedno. Dakle pitanje je ko donosi odluku o tome da li ce mene pozvati na intervju, u ambasadi su nam rekli da je to subjektivno pa sam ja mislio da neko pismo sastavim i posaljem nekome da nam ne bi porodicu razdvajali. 2 godine sam bio u usa sa j1 vizom nisam ni jedan zakon imigracioni ili bilo koji drugi krsio ni tamo ni ovde. Hvala puno
Koliko ja znam ako nisi imao 21 godinu u trenutku prijave na lutriju ti ispunjavas uslov da ides sa njima bez obzira sto si u medjuvremu napunio; ali proveri info na ostalim temama tj na sajtu dv lottery
Reply With Quote