View Single Post
Staro 19.03.2018, 23:23
3put 3put je offline
Drug član

Datum prijave: 07.05.2017
US lokacija: Chicago
YU lokacija: SRB
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Niksovac Prikaz poruke
Hvala tikici, post iznad, ovo je veoma korisno.

Da li neko moze iz iskustva da kaze, koji sistem, koja banka je najbolja za slanje novca iz USA u Srb...

Kako vi saljete novce kuci, osim westerna za koji svi znamo..

Koju banku i koji racun koristiti ovde u srb da iz usa mozete na njega uplacivati novac iz Amerike.

Pitam.. ako bi Boze zdravlja otisli, morao bih ovdenastaviti placati odredjena dugovanja tj. rate pa razmisljam koji bi sistem za to bio najjednostavniji i koji bi najmanje kostao, mislim na raznorazne prozije!

Kao i slanje vecih suma u srb, ISKUSTVA?

Hvala, pozz
Pozdrav, ja koristim Komercijalnu Banku i mogu ti reci da sam super zadovoljan. U banci samo trazish instrukcije za primanje para iz USA, oni ti ostampaju jedan papiric i to das osobi koja ti shalje pare. Pare stizu za 2-4 dana. A chini mi se da provizija je oko 50$ na sumu do 5k$ za onoga ko shalje iz USA a tebi kad stigne na rachun ima neki fee od ~5$ koji ti odbiju.

Takodje sto je extra u Komercijalnoj je mBANK KomBank sam placas racune rate itd.

znaci sa ovom kombinacijim mozes sebi na racun da saljes dolare u SRB banci, menjas u dinare i platish racune ratu itd i to sve sa telefona ili sa kompa iz USA kad budes bio tamo .
Lekarski: 21 Jun 2018
Interview date: 11 July 2018
GreenFriday Day: 13 July 2018
Reply With Quote