Pozdrav svima,
Podelio bih i naše iskustvo sa lekarskog pregleda u Smiljanićevoj 22.
Imali smo zakazano u 9:15. Mi smo došli malo ranije i seli da doručkujemo. U 9:15 smo primili poziv iz ordinacije sa pitanjem da li možemo da nađemo ordinaciju, odnosno da li nam je potrebna pomoć. Baš lep gest.
Po ulasku u ordinaciju, prvo smo dali urin (supruga i ja), a zatim krv, naizmenično. Za to vreme deci je izmerena telesna temperatura, a kasnije i nama. Kada smo to završili, platili smo pregled ($200 po odrasloj osobi, $100 po detetu) i dobili instrukciju da odemo do Kliničkog centra na snimanje pluća. S obzirom da nam je snimanje bilo zakazano u 10:00, išli smo taksijem. Ipak, deo puta smo prešli peške jer je sav saaobraćaj toga jutra, ja mislim, bio preusmeren u Birčaninovu

.
Gospodin, koji nas je sačekao, je bio vrlo ljubazan, snimanje smo završili veoma brzo (supruga i ja), sačekali desetak minuta snimak i izašli.
Povratak u Smiljanićevu nam je bio zakazan u 13:30, pa smo iskoristili priliku da ručamo i laganom šetnjom dođemo do ordinacije.
Po povratku, izmeren nam je pritisak, primili smo vakcine (MMR RSD3,000, anti-tetanus RSD1,500), dobili smo koverte i lepe želje za život u Americi.
Svi su bili veoma ljubazni i fini, vrlo smo zadovoljni celokupnom uslugom.