View Single Post
Staro 07.05.2018, 14:21
ivangradjanin ivangradjanin je offline
Drug član

Datum prijave: 16.11.2017
US lokacija: Austin, TX
YU lokacija: Podgorica, MNE
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Jorda Prikaz poruke
Potpuno se slazem sa svim sto si napisao i pronalazim u istom.
Uopste mi nije lose ovde (kada pogledam kako drugi zive), imam svoj sprat u kuci od 120m2, imao sam dobar auto(prodao kad smo dobili vize), vrhunski kancelarijski posao 40h nedeljno sa solidnom platom preko puta kuce! Prelazim kuci na rucak! Gde to ima?
Sve je dzaba kad u ovoj zemlji vec odavno ne mogu.
Ne mogu da gledam kako privatnici isisavaju zivot iz mladih ljudi, daju im sicu i kupe kajmak.
Ne mogu da se nerviram na svakom salteru na koji dodjem.
Ne mogu da gledam svaki cas koliko mi para treba svaki mesec za prezivljavanje. (I ja i zena radimo i ne mozemo da se sastavimo, a pri tom nigde ne idemo niti trosimo na nesto osim neccesities. Jos sada kada imamo bebu mozete misliti)
Svaki dan nadjem novi razlog zbog koga treba otici.
Sve ostavljam, 30 godina zivota u jednom mestu, mnogo prijatelja, zenu i cerku za ruku i dovidjenja!
Matori me pita kad ces se vratiti - reko kad odem u penziju. Mozda.

Moja situacijaje potpuno....ali potpuno identicna ... samo bih jos dodao - DJECU...tj njihovu bolju buducnost.

Ja i supruga imamo odlicne poslove (mozda medju najboljim u zemlji) i svi se pitaju ZASTO sve ostavljamo i idemo.

Da bih njima priustio bolji zivot ,a i da nama ovih 10-15 godina bude malo drugacije .... i ljepse
Reply With Quote