Citat:
Prvobitno poslao korisnik svetlana33
Jednom sam pročitala negde na forumu poruku člana zabrinutog da se isuviše često dešava da su izvučeni ljudi koji svakako imaju bar neku vezu sa USA, bilo da imaju nekoga od porodice tamo, bilo da su već putovali ranije preko turističke vize ili preko nekog programa. Koliko se mogu setiti mislim da sam pročitala i suprotno, ali samo na način da netko zna nekoga tko je dobio vizu, a da prethodno nema baš nikakvu vezu sa Amerikom. Ovim putem molim forumaše ako bi mogli da nam olakšaju da ne tražimo po podforumima ili profilima,i da nam sami iz prve ruke ovde demantuju navedeni stav da su izvučeni u velikom delu boravili ranije u USA ili imaju porodičnu vezu s njom. Nažalost i slučaj vašeg brata iz tih razloga, ne ide nam ovde u korist. Uverena sam da je slučajnost. Hvala svim forumašima/dobitnicima GC na odgovoru. 
|
Evo ja ću demantovati svojim primerom.
Imam mamu tamo, ali u trenutku kad je mogla da aplicira za mene sam imala više od 21 godine, plus sam sad udata, tako da ću za to čekati realno još 10 godina, a aplicirala je pre 5 god.
Takođe, muž je bio 4x u USA preko W&T programa, a ja 2x.
... i šest puta do sad bez uspeha igrali.
Ako neko misli da obrazovanje ima veze - oboje imamo fakultetske diplome.
Tako da - ništa od teorija zavera, mislim da je random kao što i oglašavaju da jeste.
@Jane
'ladno nisam videla taj podforum. Ne dolazim često ovde, verovatno je noviji podforum u pitanju. Hvala