Tema: Dv-2019
View Single Post
Staro 14.05.2018, 19:45
svetlana33 svetlana33 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 12.10.2016
US lokacija: ???
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik supernoproblemo Prikaz poruke
Ja sam iz Republike Srpske i mislim da nas se stvarno jako malo prijavilo. Pokusavam na sve neke načine da dodjem do podataka koji je to broj ali mi ne uspjeva. Jedino me tješi što mi je slikarka rekla da koga god je slikala za americku vizu da ju je i dobio pa se nadam da je to bilo i presudno Bas mi zimus nekako bilo svejedno, dobio ne dobio. Sad jedva cekam rezultate, pogotovo sto sam upoznao neke dobre ljude koji bi pomogli. Pozdrav svima i sretno nam bilo!
Ti podatci za lutriju DV2019 biti će objavljeni po završetku iste, a možda i dosta posle. Kao što smo rekli i ranije, sve se kreće u rasponu 2,4-3,1 %, s time da je realno BIH pokazao dobar broj izvučenih, ili kao što smo naveli pre dve stranice za 2014/2015, na 35 prijavljenih, izvučen je 1, što je solidan score, ako je verovati izveštaju. Inače je najčešće, (opet prateći statistiku) 1:50. i to se smatra prilično zadovoljavajućim znajući da se sveukupno prijavljuje otprilike 9 mil. igrača, a deli tek 50.000 ZK, a od toga za EU 18.000.
Reply With Quote