Tema: Dv-2019
View Single Post
Staro 15.05.2018, 21:37
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture Prikaz poruke
Ne moze se pomoci samo onome ko ne zeli da mu se pomogne.

Zao mi je sto ne vidite da jedino Vi od svih clanova odskacete po komentarima i ocigledno, razmisljanjem. Zao mi je sto ne vidite da clanovi ovde nisu neprijateljski nastrojeni, vec naprotiv, puni smo zelje i volje da pomognemo svakome, a to nas pre svega cini ljudima, srecnim i zadovoljnim svojim zivotom. Trudimo se da napredujemo, ali ne "provaljivanjem" sistema kao u filmovima, vec radom na sebi i pomazuci drugima, jer tako pomazemo sami sebi.

Ja sebi, iako kao vec stari clan, ne dajem za pravo da napadam bilo kog clana i smatram da je apsolutno neprimeren Vas stav koji imate prema drugima i sto sebi dajete za pravo da burno reagujete na Forumu koji su napravili oni koji su zeleli da pomognu, a tu njihovu ideju mozemo samo da podrzimo umesto da napravimo Forum mestom na koje niko ne zeli da svrati.

Izvinjavam se svim clanovima zbog off-topic-a i vise se necu oglasavati na ovu temu.
a i ti brate mnogo razmisljas o lutriji. Do sada si mogao vec da imigriras i to u puno bolju zemlju od Amerike.
Reply With Quote