Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
Ne moze se pomoci samo onome ko ne zeli da mu se pomogne.
Zao mi je sto ne vidite da jedino Vi od svih clanova odskacete po komentarima i ocigledno, razmisljanjem. Zao mi je sto ne vidite da clanovi ovde nisu neprijateljski nastrojeni, vec naprotiv, puni smo zelje i volje da pomognemo svakome, a to nas pre svega cini ljudima, srecnim i zadovoljnim svojim zivotom. Trudimo se da napredujemo, ali ne "provaljivanjem" sistema kao u filmovima, vec radom na sebi i pomazuci drugima, jer tako pomazemo sami sebi.
|
Žao mi je što VI ne vidite da je moja namera pomoći članovima, a ne suprotno.
Znam da Vi volite vašu koleginicu, ali doista nije bilo potrebno ulaziti u sukob da biste dokazali vašu lojalnost, nadam se
da ste bili primetili da nisam prihvatila vašu borbenu rukavicu.
A ovo da odskačem razmišljanjem, nisam primetila, a ako tako Vi mislite, mora da ste ipak Vi u pravu.
Naime nije mi teško odgovoriti na pitanja forumaša, a ako ne odgovoram svakako me ne iritiraju bilo kakva početnička pitanja,
makar postavljena xy puta prije na forumu. Nisam primetila niti da Vas ista iritiraju, ali nakon koleginice, moja Vas žestoko vređaju.
Inače prema sistemu koji lutrija zagovara, a vi poštujete, nema mesta za napredak i rad na sebi , jer su tačno određena formalna pravila.
Napredak i rad na sebi ostavimo za privatni život.
žao mi je da niste primetili i moj skromni trud i pomoć, barem koliko sam ovde, također.
Kao što rekoh izvinjavam se forumu i Vama još jednom.