Tema: Dv-2019
View Single Post
Staro 15.05.2018, 22:03
Makica@'s Avatar
Makica@ Makica@ je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.06.2017
US lokacija: Boston,MA
YU lokacija: Srbija
Smile

Citat:
Prvobitno poslao korisnik svetlana33 Prikaz poruke
Žao mi je što VI ne vidite da je moja namera pomoći članovima, a ne suprotno.
Znam da Vi volite vašu koleginicu, ali doista nije bilo potrebno ulaziti u sukob da biste dokazali vašu lojalnost, nadam se
da ste bili primetili da nisam prihvatila vašu borbenu rukavicu.
A ovo da odskačem razmišljanjem, nisam primetila, a ako tako Vi mislite, mora da ste ipak Vi u pravu.
Naime nije mi teško odgovoriti na pitanja forumaša, a ako ne odgovoram svakako me ne iritiraju bilo kakva početnička pitanja,
makar postavljena xy puta prije na forumu. Nisam primetila niti da Vas ista iritiraju, ali nakon koleginice, moja Vas žestoko vređaju.
Inače prema sistemu koji lutrija zagovara, a vi poštujete, nema mesta za napredak i rad na sebi , jer su tačno određena formalna pravila.
Napredak i rad na sebi ostavimo za privatni život.
žao mi je da niste primetili i moj skromni trud i pomoć, barem koliko sam ovde, također.
Kao što rekoh izvinjavam se forumu i Vama još jednom.
Sad se ja izvinjavam! Zeno ja bih tebi dala BAN da sam admin/moderator. Umesto sto 'preispitujes' ovde 'nacine dobitka na lutriji' ja bih ti rekla da vise sebe preispitas. Ako se bas interesujes 'kakvi su kriterijumi za Dobijanje GC' ili na koji se nacin vrsi proces izvlacenja,tj selekcija,moj je savet da se obratis State Departmentu,mozda ce da ti pomognu i 'odagnaju ti sumnje' o teorijama zavere
BF oprostite,kao i svi drugi dragi ljudi. Napadate clanove bez potrebe bezveznim 'teorijama zavere'.

Izvinjavam se na Off topic.
Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.
Reply With Quote