Citat:
Prvobitno poslao korisnik Katleja Liki

Pozdrav Lazo, cestitam na dobitku  Drzavljani Crne Gore za imigrantske vize na intervju idu u Beogradu i moracete tamo da obavite ljekarski pregled i intervju.
Mozete li reci, koji Vam je CN? Ako je na pr. 2019EU12345, napisite ga kao 2019EU12***, tj sakrijte zadnje tri cifre.
|
Hvala ti puno!

Ok, u BG cu ici onda nikakav problem naravno, samo sam htio da provjerim. Moj CN je 2019EU4***

Ono sto sam ja ukapirao po ovome je da je to veoma dobar broj jer je cetvorocifren. Ovo je prvi put da sam igrao lutriju, i vec sam boravio u Americi u proslosti. Ovo je zaista bilo random za mene!
Imam još jedno pitanje, s obzirom da imam završen fakultet ekonomije i Master, a takođe sam i upisao studije umjetnosti kojom bih volio mozda i tamo da se bavim, da li da to navodim u planove u onom dijelu gdje pitaju sta bismo tamo radili? Ili da idem na sigurno i prosto samo spomenem ekonomiju jer tu diplomu vec imam (ovaj umjetnicki fakultet sam tek na prvoj godini

)? Eto ako neko ima savjet samo vezano za ovo. Znaci da li da spominjem ovaj drugi fakultet koji jos studiram, i tu drugu djelatnost kojom bih se takodje bavio tamo?
Pozdrav svima!