Citat:
Prvobitno poslao korisnik lazooooo
Hvala ti puno!  Ok, u BG cu ici onda nikakav problem naravno, samo sam htio da provjerim. Moj CN je 2019EU4***  Ono sto sam ja ukapirao po ovome je da je to veoma dobar broj jer je cetvorocifren. Ovo je prvi put da sam igrao lutriju, i vec sam boravio u Americi u proslosti. Ovo je zaista bilo random za mene!
Imam još jedno pitanje, s obzirom da imam završen fakultet ekonomije i Master, a takođe sam i upisao studije umjetnosti kojom bih volio mozda i tamo da se bavim, da li da to navodim u planove u onom dijelu gdje pitaju sta bismo tamo radili? Ili da idem na sigurno i prosto samo spomenem ekonomiju jer tu diplomu vec imam (ovaj umjetnicki fakultet sam tek na prvoj godini  )? Eto ako neko ima savjet samo vezano za ovo. Znaci da li da spominjem ovaj drugi fakultet koji jos studiram, i tu drugu djelatnost kojom bih se takodje bavio tamo?
Pozdrav svima!
|
Cestitke jos jednom od Srca i sve Najlepse u daljem procesu

Broj vam je Odlican,tako da cete najverovatnije u Novembru na intervjuu (ako sve bude islo po planu),Pogledajte i tabelicu izvucenih za DV 2018 godinu,i okvirno mozete da vidite kada bi vas broj stigao na red za Intervjuu

Za Lutriju se kvalifikuje sa srednjom skolom,ali mozete upisati i fakultet posto je zavrsen

(neka me neko ispravi ako gresim) Drugi mislim da ne bi trebalo da spomenete jel ste jos u fazi studiranja,navedite samo onaj zavrseni

Ja sam u tom drugom delu napisala 'biznis'

Veliki vama pozdrav i Cestitam od Srca

Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.