Tema: Dv-2019
View Single Post
Staro 18.05.2018, 11:10
svetlana33 svetlana33 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 12.10.2016
US lokacija: ???
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lucky2019 Prikaz poruke
4) Sto se tice stranice gde se popunjavaju stvari vezane za posao. Izabrao sam da sam Student, a traze da se izabere ono sto bismo radili tamo gde odemo. Ja iskreno jos uvek ne znam sta bih radio, ali sam izabrao Computer Science. Da li to sme tako ili ne sme? Moguce da cu ako odem raditi instalaciju interneta i televizije za pocetak pa ne znam sta da izaberem od ponudjenih, video sam da ima i opcije Other.

Za sad je to sve, ako me jos nesto bude bunilo, pitacu vas ovde. Hvala vam puno i zelim svima da dobiju ono što žele, a to je verovatno ono zbog čega smo svi ovde.
Nisam još proučavala taj deo procesa, ali da pokušam pomoći..
Budući da ste student, i to je trenutno vaše zanimanje..(pretpostavljam da ste još i u srećnim "studentskim " godinama ), onda ne morate da se zamajavate uopšte kojim poslom treba da se bavite u USA, pa tako uslovno, vi možete da stavite da se jednog dana želite baviti i fizikom ...to je nevažno jer vi još stižete tamo nastaviti ili započeti studije. Kad bi to npr. bio netko od forumaša u svojim izrazito kasnijim godinama, možda, bi predstavljalo lapsus reči da postavljanje satelitske/TV ili hardwarsko sastavljanje i umrežavanje kompjutera spada pod "computur sicience". Ovako ipak može da se uzme da ćete nastaviti studije u tom smeru, ili naprosto možete izabrati "other" baš zato što vam je put široko otvoren...srećno