Tema: Dv-2019
View Single Post
Staro 18.05.2018, 15:45
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Andrew Wiggins Prikaz poruke
Dajte primer kako otici i srediti papire za Evropu legalno. Meni nije jasno kako ljudi idu osim ako nije na studiranje ili su strucnjaci/naucnici u svojim oblastima pa su trazena roba i lako dobijaju radne dozvole. Ne racunamo ilegalce.
Voleo bi da znam al niko ne kaze kako, samo se pojave ovde i kazu "ja sam sredio i odavno smo tu i tu i dobro nam je".
Voleo bi da znam, jer i meni godine prolaze, nisam strucnjak vec obican lik koji bi da ode negde i radi al ne vidi nacin.

@pelcer224
Sirenje interneta je odavno pocelo tako da je uvek bilo da se prijavljuje kurte i murte. Rekao bih da je broj prijavljenih zadnjih godina ne fluktuira mnogo
Tri najtrazenija zanimanja sa nasih prostora u Nemackoj koj su dostupna su ti da prekvalifikujes u varioca, vozaca ili negovatelja. To bi bili neki pocetni poslovi sa kojima bi se izvukao odavde i dobio vizu a posle odredjenog vremena nadjes nesto drugo i ko ima dovede porodicu. U narednih godinu dana umesto na forumu provedes uz ucenje jezika. Kad to zavrsis odes u Nemacku nadjes poslodavca i gazda ti da papire sa kojim odes u ambasadu. Niakd lakse nije bilo dobiti vizu. Naravno, za ovo treba volja i nesto novca. E sad, ti vidi jel ti bolje blejati na forumu godinu dana dzaba ili traziti druga resenja.
Reply With Quote